LEGFRISSEBB AJÁNLATUNK GYEREKCSOPORTOKNAK – BIBLIA KALANDTÚRA KÖNYV CSAKNEM 55% KEDVEZMÉNNYEL!

2017. február 1.-től nagy kedvezménnyel, 1500 Ft/db ÁRON KÍNÁLJUK BIBLIAI KALANDTÚRA című színes, interaktív gyermekfoglalkoztató-könyvünket GYÜLEKEZETI ÉS ISKOLAI CSOPORTOK RÉSZTVEVŐINEK (létszámtól függetlenül).

Miért ajánljuk a gyermekeknek?
• A rendkívül szép kiállítású, gyönyörűen illusztrált könyv lehetőséget ad nekik arra, hogy otthon is beszélgessenek szüleikkel, családtagjaikkal a bibliai témákról. (Ehhez segítő kérdéseket, ötleteket is tartalmaz a könyv.)
• Otthon felidézhetik és továbbgondolhatják a gyermekistentiszteleten/hittanórán elhangzottakat a könyv segítségével.

A KÖNYVHÖZ 50 HÉTRE ELEGENDŐ, KIDOLGOZOTT ÓRAVÁZLAT IS KAPHATÓ AZ ÓSZÖVETSÉG TÖRTÉNETEI ALAPJÁN (Link: http://szentirasszovetseg.net/termek/bibliai-kalandtura-oszovetseg).
(A következő 50 újszövetségi történet feldolgozása folyamatban.)

_______________________________________________________________________


Felhívás:
Kedves hitoktató / vasárnapi iskolai tanító testvérünk!

Szeretettel kérjük, hogy NE MÁSOLD GYEREKCSOPORTODNAK A BIBLIAI KALANDTÚRA KÖNYV OLDALAIT!
Ez egyrészt törvénysértő magatartás, azaz lopás (lásd a könyv impresszumát), másrészt ezzel ellehetetleníted a Szentírás Szövetség szolgálatát. Mi mindig igyekszünk termékeinket igen megfizethető áron nyújtani a gyülekezeteknek – ezt viszont nem fogjuk tudni megtenni, ha visszaélnek a kiadványainkkal.
Ha a csoportodban lévő gyermekeknek szeretnél könyvet rendelni, VEDD INKÁBB IGÉNYBE CSOPORTOS KEDVEZMÉNYÜNKET, ÍGY 1500 Ft/db áron juthattok hozzá a Bibliai Kalandtúrához – ami 2 évre elegendő anyagot tartalmaz minden gyermeknek az órákra és otthonra is!